Spring naar hoofd-inhoud

ATB TOCHT VARSSEVELD

Op zondag 25 november 2018 organiseert WTC de Slinge een ATB Tocht. Zoals gewoonlijk wordt er gestart bij De Radstake. Er kan keuze gemaakt worden uit twee afstanden, namelijk ca. 35 km en ca. 55 km. De start is tussen 9.00 en 10.30 uur. Voor de deelnemers ouder dan 17 jaar bedragen de inschrijfkosten € 5,00 (Ntfu leden € 4,00).  

De Wielerclub Varsseveld wil de jeugd stimuleren te sporten. Wij bieden de jeugd tot 17 jaar  gratis de mogelijkheid om deel te nemen (bij voorkeur onder begeleiding van een volwassen deelnemer).

Deze 35 km route begint bij De Radstake en gaat richting Heelweg via het Noorderbroek naar Tandem richting de pauzeplaats bij Lettink Loon- en Grondverzetbedrijf in Westendorp.

De 55 Km splitst zich na het Noorderbroek en gaat richting de Slangenburg, de Wrange met enkele technische stukjes en lichte klimmetjes richting Gaanderen naar de pauzeplaats. Van daaruit gaan de routes gezamenlijk door het Idinkbos via Sinderen richting de Vennebulten naar de Radstake

Op sommige stukken hebben bewoners toestemming gegeven om over privé terrein te fietsen, hier mag uitsluitend met de tourtocht gebruik van worden gemaakt.

Bij terugkomst bestaat de mogelijkheid om je fiets schoon te spuiten en gebruik te maken van koffie/thee en iets te eten bij de Radstake.

Voor nadere informatie kan men contact opnemen per e-mail info@wtcdeslinge.nl