Aanvang: zondag 24 november 2019, 00.00 uur
Tot: zondag 24 november 2019, 00.00 uur

ATB TOCHT VARSSEVELD op 24 november 2019

Op zondag 24 november 2019 organiseert WTC de Slinge in het kader van het 25 jarige bestaan van de wielerclub een feestelijke ATB Tocht.

Er wordt gestart bij De Radstake, er zijn twee afstanden, namelijk ca. 35 km en ca. 55 km. De start is tussen 9.00 en 10.30 uur. Voor de deelnemers ouder dan 17 jaar bedragen de inschrijfkosten € 5,00 (Ntfu leden € 4,00). De routes gaat richting Heelweg via het Noorderbroek, daar splitsen de 35 en 55 km. De 35 km gaat via Tandem richting de pauzeplaats bij Lettink Loon- en Grondverzetbedrijf in Westendorp. De 55 km gaat na het Noorderbroek richting de Slangenburg, de Wrange met enkele technische stukjes en lichte klimmetjes richting Gaanderen naar de pauzeplaats bij Lettink Loon- en Grondverzetbedrijf in Westendorp.Op de pauze plaats wordt u met een muzikale noot feestelijk onthaald. Na de pauze gaan de 35 en 55 km routes gezamenlijk door het Idinkbos via Sinderen richting de Vennebulten naar de Radstake.

Bij terugkomst bestaat de mogelijkheid om je fiets schoon te spuiten. In samenwerking met de Radstake is het mogelijk om de toertocht onder het genot van een hapje en drankje te evalueren. Foto’s van (toertocht) heden en verleden worden op een groot scherm getoond. In de namiddag is er een besloten feest voor de leden en sponsoren van WTC de Slinge.

De Wielerclub Varsseveld wil de jeugd stimuleren te sporten. Wij bieden de jeugd tot 17 jaar  gratis de mogelijkheid om deel te nemen (bij voorkeur onder begeleiding van een volwassen deelnemer).

Wij hebben er zin in.

Voor nadere informatie kan men contact opnemen per e-mail info@wtcdeslinge.nl

Nb. Op sommige stukken hebben bewoners toestemming gegeven om over privé terrein te fietsen, hier mag uitsluitend met de tourtocht gebruik van worden gemaakt.