Spring naar hoofd-inhoud

WTC DE SLINGE

ATB TOCHT VARSSEVELD

27 november 2022

Klik hier voor de foto's

Er wordt gestart bij De Radstake, er zijn drie routes, namelijk ca. 35 km, ca. 55 en ca, 60 km. De start is tussen 9.00 en 10:00 (35 km tot 10.30). Voor de deelnemers ouder dan 17 jaar bedragen de inschrijfkosten € 7,00 (Ntfu leden € 5,00).  Inschrijving kan online of ter plaatse

Door Kanjers voor Kanjers wordt er Jeugd MTB clinic georganiseerd. Voor nadere info www.kanjersvoorkanjers.nl

De routes zijn dit jaar gewijzigd, de start is zoals gebruikelijk bij De Radstake, vandaaruit wordt een gedeelte van de MTB route Varsseveld in de Vennebulten opgepakt. De 60 km maakt hier een extra lus. Vandaaruit slingeren we richting Varsseveld gaan onder het viaduct door richting het Noorderbroek, daar splitsen de 35 en 55 km. De 35 km gaat via Tandem richting de pauzeplaats bij mini Camping de Speelhoeve.

De 55 en 60 km gaat na het Noorderbroek richting de Slangenburg, de Wrange met enkele technische stukjes richting Gaanderen naar de pauzeplaats bij bij mini Camping de Speelhoeve. Na de pauze komen alle routes samen en gaan oor het Idinkbos via Sinderen richting de Vennebulten waar de MTB route Varsseveld weer wordt opgepakt tot aan de Radstake.

Bij de Radstake to Go is het mogelijk om de toertocht onder het genot van een hapje en drankje te evalueren.

De Wielerclub Varsseveld wil de jeugd stimuleren te sporten. Wij bieden de jeugd tot 17 jaar  gratis de mogelijkheid om deel te nemen (bij voorkeur onder begeleiding van een volwassen deelnemer).

 

Wij hebben er zin in.

 

Voor nadere informatie kan men contact opnemen per e-mail info@wtcdeslinge.nl

 

Nb. Op sommige stukken hebben bewoners toestemming gegeven om over privé terrein te fietsen, hier mag uitsluitend met de toertocht gebruik van worden gemaakt.