Spring naar hoofd-inhoud

Lidmaatschap

Als lid van de WTC de Slinge ontvang je de NTFU-toerfietskaart en het Fiets Sport Magazine.  Kwaliteits clubkleding tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Lid worden?: Meld je aan via de "knop" registreren boven aan de pagina en download het machtigingsformulier en stuur deze volledig ingevuld op naar het secretariaat (Meer informatie over machtigingen).

Andere aan de toerfietskaart verbonden voordelen zijn een korting bij deelname aan NTFU-fietstochten en een verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen. Tevens is je fiets standaard mee verzekerd voor 1000,- euro. Aanvullende fiets verzekering is mogelijk!!

Hieronder de links naar de diverse verzekerings documenten:

Als toerfietsen en/of ATB-en de sport is die jou bevalt, dan nodigen wij je van harte uit lid te worden van de WielerclubVarsseveld. Dit kan via het tabblad registreren. Naast bovengenoemde ntfu-voordelen , biedt het lidmaatschap van WTC de Slinge nog de volgende voordelen:

  • Fiets-club-kleding tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
  • Deelname aan trainingsavonden.( di-en do avond, vertrek 18.45 uur zondag morgen 09.00 uur oude gemeentehuis bij de grote kerk).
  • Jaarlijkse feestavond/clubavond (met bijdrage van de fietsclub).
  • Gratis deelname eigen atb tocht in november (vertrek bij de Radstake).
  • Eindejaars atb tocht incl snert.

Contributie WTC de Slinge:

  • A-lid (Hoofdlid inclusief bijdrage NTFU) € 50,00
  • B-lid (Gezinslid inclusief bijdrage NTFU) € 41,00
  • donateur*
  • M-lid**

* een donateur is een niet-fietsend lid. Deze krijgt dus ook geen toerfietskaart e.d. en is niet via de NTFU verzekerd.
**  een M-lid is NTFU-lid via een andere NTFU-vereniging(dubbel lid) en betaalt bij de NTFU alleen een klein bedrag aan administratiekosten.

Info: Henk Hiddink (secretaris), Harry Dorland (Voorzitter), Emil Leemreize (penningmeester) en Ingrid Leneman. Contact

Voor 1 januari over te maken op rabobank nr 36RABO0112185533  t.n.v. WTC de Slinge te Varsseveld, o.v.v. contributie 20.. en je lidmaatschaps nr.(staat op je toerfietskaart) . Leden die niet tijdig betalen worden geroyeerd als lid.

Lidmaatschap geldig vanaf januari tot en met december. Opzeggingen dienen uiterlijk begin november binnen te zijn bij de secretaris, dit i.v.m. de NTFU- & verzekerings kosten die door de club afgedragen moeten worden.

Machtigingsformulier voor incasso