Spring naar hoofd-inhoud

WTC de Slinge Varsseveld

WTC De Slinge Varsseveld (opgericht 3 oktober 1994) bestaat uit zowel een wielertoer- als ATB-afdeling en telt op dit moment ruim 130 leden.

De WTC de Slinge Varsseveld is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). De NTFU is een overkoepelende organisatie die beoogt de belangen van de aangesloten verenigingen, en dus die van de georganiseerde toerfietser en atb-er, te behartigen.

Als lid van de WTC de Slinge ontvang je de NTFU-toerfietskaart, het Toerfiets Evenementen Programma (TEP) en het FietsSport Magazine.

Als toerfietsen en/of ATB-en de sport is die jou bevalt, dan nodigen wij je van harte uit lid te worden van de Wielertourclub de Slinge.

Sportief en gezellig

Er kan wekelijks op dinsdagavond, donderdagavond en de zondagmorgen getraind worden. Vertrek toerfietsers om 18.45 uur (vanaf de zomertijd) bij het oude gemeentehuis, ter plekke kan men kiezen voor de A,B of C groep. Op de zondagmorgen vertrek gezamenlijk om 09.00 uur (vanaf de zomertijd) onder het motto samen uit samen thuis. Vanaf heden ook op woensdagmiddag 13.30 uur vertrek voor training. De ATB groep spreekt onderling de trainingstijden af.

Lees hier de gedragsregels voor veilig fietsen in de groep.

Weer of geen weer, koud of warm.