Spring naar hoofd-inhoud

WTC de Slinge Varsseveld

WTC De Slinge Varsseveld (opgericht 3 oktober 1994) bestaat uit zowel een wielertoer- als ATB-afdeling en telt op dit moment ruim 130 leden.

De WTC de Slinge Varsseveld is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). De NTFU is een overkoepelende organisatie die beoogt de belangen van de aangesloten verenigingen, en dus die van de georganiseerde toerfietser en atb-er, te behartigen.

Als lid van de WTC de Slinge ontvang je de NTFU-toerfietskaart, het Toerfiets Evenementen Programma (TEP) en het FietsSport Magazine.

Als toerfietsen en/of ATB-en de sport is die jou bevalt, dan nodigen wij je van harte uit lid te worden van de Wielertourclub de Slinge.

Sportief en gezellig

In het voorjaar (vanaf de zomertijd) en de zomer fietsen de racefietsers op dinsdagavond, donderdagavond en zondagmorgen, waarbij wordt verzameld bij het Sensire gebouw in Varsseveld.

Op de trainingsavonden (dinsdagavond en donderdagavond om 18.45 uur) sluit je aan bij de groep die past bij je eigen niveau (A-, B-, of C-groep, zie De Groepen).

Op de zondagmorgen wordt er om 09.00 uur vertrokken onder het motto ‘samen uit, samen thuis’

 

De ATB-groep vertrekt op woensdagavond om 19.30 uur (in de winter met verlichting) en op zondagmorgen om 09:30 uur vanaf café de Olde Mölle. Hier is het motto dat je moet kunnen aanpassen aan het gemiddelde tempo v.d. groep (gem. tussen 22 – 26 km per uur).

Lees hier de gedragsregels voor veilig fietsen in de groep.

Weer of geen weer, koud of warm.